Jedna metoda, sto namena, ne boli i nije skupa.

Mezoporacija – mezoterapija bez igle? Može!


U poslednje vreme sve je više preparata, aparata i tretmana za podmlađivanje, uklanjanje celulita, fleka od sunca, ožiljaka od akni, crvenila, proširenih kapilara…Zajedničko im je to da svi postaju jednostavniji, delotvorniji, povoljniji i prijatniji.
Baš takva je i mezoporacija, savremena i veoma efikasna metoda za negu lica i tela, poznata i kao mezoterapija bez igle.

Mezoporacija tretman

KAKO SE IZVODI?

Primenjuje se vrlo jednostavno – duboko u kožu i potkožno tkivo ubacuju se preparati za negu ili lečenje pomoću aparata koji emituje električne impulse i vibracije. On zapravo stvara tzv. mezopore, koje su i do 400 puta veće od normalnih. Na taj način omogućava se da preparat prodre što dublje. Zgodno je što se na ovaj način mogu uneti i veći molekuli, kao što su hijaluronska kiselina, kolagen, vitamini. U isto vreme podstiče se cirkulacija krvi i limfe, te se radi, limfna drenaža i detoksikacija.

KOLIKO JE EFIKASNA?

Kada preparat nanosimo na kožu klasičnim načinom, utrljavanjem, tek oko 10 odsto njegove aktivne supstance prodire u dublje slojeve kože.
Mezoporacijom se pak to dejstvo povećava i do 99 odsto na dubini do jednog centimetra, odnosno do 65 odsto na dubini do šest centimetara.

GDE SVE POMAŽE MEZOPORACIJA?

Mezoporacijom se rade tretmani lica, glave i tela. Podmlađivanje kože, duboka hidratacija, uklanjanje i smanjivanje bora. Zatezanje kože, uklanjanje fleka, crvenila i proširenih kapilara… Uspešno se rešava problem ćelavosti, smanjuje se celulit, kao i obim tela, tretiraju se strije. 


KOJE SU PREDNOSTI MEZOPORACIJE?

Mezoporacija je potpuno bezbolna, nakon tretmana nema podliva, modrica ni otoka na koži, te nema potrebe ni za anesteticima i nema rizika od infekcije niti od alergijskih reakcija. Dejstvo preparata ili leka je mnogo veće, pa samim tim i dugotrajnije. Zbog svega toga može se bezbedno više puta primenjivati, prema potrebi.
Kontaktirajte nas i uverite se.