Laserska epilacija SHR metodom

Tražite način za uklanjanje dlačica na telu ili licu? 

Laserska epilacija se pokazala kao efikasan način, kada je u pitanju trajno uklanjanje dlačica.

U našem salonu koristimo najnoviju SHR metodu (Super Hair Removal), koja se pokazala bezbednom i uspešnom u trajnom uklanjanju neželjenih dlačica. Mogu se tretirati različite regije na licu, noge ili leđa. Ovaj tretman je namenjen za žene i muškarce.

shr portabl light
epilacija uklanjanje dlačica

 

Najnovija metoda uklanjanja dlačica 

SHR laserska epilacija funkcioniše tako što laserski snop deluje na koren koren dlake i umrtvljuje ga. Dlaka zatim ispada iz folikula, čime se sprečava dalji rast. Ova metoda predstavlja potpuno novi pristup tretmanu dlačica. SHR epilacija je bazirana na postepenoj akumulaciji topline u dlaci putem impulsnog pulsirajućeg svetla. Jačina ovog svetla, odnosno bljeska je dovoljno niska, kako se ne bi zagrejala koža, a dovoljno visoka, kako bi se uklonila dlaka. 

Za razliku od drugih tretmana, gde se preko dlake laserom prelazi samo jednom, SHR epilacijom se preko dlaka prelazi više puta. 

Sa najnovijim načinom uklanjanja dlačica, na Multiple Portabl Light aparatu, sada se mogu tretirati i dlačice koje je do sada bilo jako teško, ili gotovo nemoguće, odstraniti. Tehnologija „U pokretu“ predstavlja proboj na polju trajnog odstranjivanja dlačica svetlosnom tehnologijom.

Bezbolan i bezbedan način

Epilacija laserom je potpuno bezbedna i bezbolna metoda, koja je otišla korak dalje u tretmanu uklanjanja dlačica. Kako se ne zagreva, koža posle tretmana ostaje nepromenjena, bez neželjenih pigmentacija i ožiljaka. Koža izgleda mlađe i zategnutije zbog pozitivnog uticaja toplote na prirodni hijaluron u našoj koži. Mogućnost nastanka bilo kakvog problema sa kožom je sveden skoro na 0%, upravo zbog toga što se koža ne zagreva, niti se oštećuje.

Sa druge strane, depilacija, brijanje i depil kreme uzrokuju crvenilo, upaljenja kože i druge probleme sa kožom.

uklanjanje neželjenih dlačica laserom
tretmani lica laserska epilacija

Tretman celog tela i lica

Za odgovarajuće rezultate je veoma bitan i hormonski status osobe. Osoba ne treba da konzumira lekove koji imaju hormone, koji mogu uticati na rast dlaka. Za regije sa jačim dlakama potrebno je manje tretmana, dok je za lice potreban koji tretman više. Ponavljanje epilacije se radi na 4 nedelje. U slučaju da neka dlaka izraste, brije se ili koristi depil krema. Što se tiče regija tela koje se mogu tretirati, kod žena se najčešće radi epilacija lica, prepona, pazuha, nogu i ruke po potrebi. Kod muškaraca se radi epilacija leđa, stomaka, ruku i nogu.

Nakon prvog tretmana otpada 20-30% dlačica. Svakim sledećim tretmanom broj dlačica se sve više razređuje. Tako da je potrebno minimum 3 do 6 tretmana do postizanja punog efekta.

Jedinstvena ponuda! Pripremite se na vreme za leto! Trajno uklonite dlačice!

Cela epilacija tela je snižena sa 930 na 600 evra. Kroz 6 tretmana celog tela rešite se trajno svih dlačica, i to u salonu Mademoiselle Nina.

Rezervišite tretmane na vreme i spremite se za leto!

Kontrolni pregled je kod nas besplatan. Veoma je bitno da se prvo uradi pregled, kako bi se utvrdio tip kože (taman, svetao), koju regiju radimo i kakve su malje. Nakon toga možemo da se dogovorimo o tretmanu i ostalim detaljima.

Cena epilacije je izražena u Dinarima i odnosi se na jedan tretman

UslugeCena
Epilacija Nausnice 800.00 din
Epilacija Brade1200.00 din
Epilacija Zulufa800.00 din
Epilacija Obraza1800.00 din
Epilacija Jagodice 1000.00 din
Epilacija Celog lica2200.00 din
Epilacija Ruke 4000.00 din
Epilacija Pazuha 2500.00 din
Epilacija Cele noge8000.00 din
Epilacija Podkolenice 4000.00 din
Epilacija Nadkolenice 6000.00 din
Epilacija Prepone 2500.00 din
Epilacija Ramenog pojasa i lopatice2500.00 din
Epilacija Celih leđa 4800.00 din
Epilacija Celih leđa i karlice5200.00 din
Epilacija Stomaka 2500.00 din
Epilacija Linije stomaka800.00 din
Epilacija Zadnjeg dela vrata1200.00 din
Epilacija Intimne regije3500.00 din
budite spremni